logo bal

Kamerarendszerek

Biztonsági kamera

Az elektronikus védelem egyik legújabb formája a kamerás megfigyelőrendszerek. A személy és vagyonvédelem nem csak a normál riasztórendszer jelentheti, hanem ehhez kapcsolódva jelentős szerepet játszik a 24 órás megfigyelés és képrögzítés lehetősége.

Ma már igen jelentős szerepet kapnak a kamerás megfigyelőrendszerek a hétköznapi bűnelkövetések során, hisz egyrészt visszatartó erejük van, másrészt nagyban hozzájárulnak a bűnelkövető azonosításában. Ma már nem csak ipari területeken találhatóak meg, hanem magán épületeknél is, az elmúlt években jelentősen csökkent a beépítési költségük és igen nagy fejlődésen estek át.

A kiépítésre kerülő kamerarendszereknél már bátran megemlíthetjük a távoli betekintés lehetőségét. A legtöbb digitális kamera rendelkezik hálózati eléréssel, mely lehetővé teszi, hogy egy programon keresztül a bárhonnan, akár egy okos telefonon keresztül ránézhetünk az aktuális kamera képeire, illetve régebbi eseményeket visszanézzünk. Ennek az a feltétele, hogy a telepítés helyén internetes kapcsolattal rendelkezzen az ügyfél. Távoli elérés esetén ajánlott a minimum 1Mb/s feltöltési sebességű elérhetőség.

A felvevő egységek kapacitása függ a beállítástól is, arra is van lehetőség, hogy a kamera előtti mozgás esetén történjen csak rögzítés, vagy megadott időben folyamatosan, illetve a beépítésre kerülő merevlemez nagyságától függően akár több hét eseményét képesek tárolni.
Amikor kamera rendszerről beszélünk, igen sokfajta létezik, mint beltéri-, mint kültéri kivitelben.

A legjobban használt típusok:
-    Analóg kamerás megfigyelés
-    IP alapú kamerás megfigyelés
-    Turbo HD kamerás megfigyelés

 Ingyenesen felmérést végzünk és pontos árajánlatot adunk.